INTERIÖR

VISSTE DU ATT ÅTERUPPBYGGNADS- ARBETET EFTER BRANDEN 1835 LEDDS AV STADENS STARKE MAN PETER MALM.

PLANLÖSNINGARNA

Genomtänkta inredningar och smarta planlösningar är en gemensam nämnare för lägenheterna i H.A.B. Lägenheternas potential har vi tagit tillvara genom en ljus och öppen utformning med naturliga samband mellan de gemensamma rummen. Balkonger och terrasser är i de flesta fall generöst utformade. Trapphusen med hiss som effektivt förbinder din privata bostad med gatunivå och bilplatsen i garaget ger ditt boende ett mervärde.

MATERIALEN

Genom att välja hållbara naturmaterial och satsa på goda förvaringsmöjligheter, skapar vi ett hem som håller stilen och ger dig möjlighet att påverka interiören. Vi eftersträvar en modern och urban känsla. Alla badrum och våtutrymmen är helkaklade med klinkergolv och hög utrustningsstandard – några med egen bastu

Kökets standard är mer än tillfredställande och följer moderna principer. Alla lägenheter får ljus och sober färgsättning och ekparkett. Den enhetliga basen är en bra utgångspunkt när du skall inreda och sätta personlig prägel på ditt nya hem. Val av extra utrustning och övriga anpassningar diskuterar vi direkt med varandra. Interiören i ditt hem kommer att motsvara dina drömmar och höga förväntningar.