TIESITKÖ, ETTÄ KUNINGATAR KRISTIINA TOIVOI VUONNA 1652, ETTÄ PIETARSAAREN KIRKONKYLÄLLE PERUSTETTAISIIN KAUPUNKI?

HISTORIALLISELLA MAALLA, KESKELLÄ KAUPUNKIA

Visionamme on ollut tuottaa miellyttävää asumista, jossa pikkukaupungin viehätys yhdistyy moderniin arkkitehtuuriin ja korkeaan vaatimustasoon. Pietarsaaren torin äärelle toteutettavaan H.A B-projektiin sisältyy asuntoja, kauppoja ja pysäköintilaitos torin alle. Ainutlaatuista asumista, jossa asuntojen väljät pohjaratkaisut, omat autopaikat maanalaisessa pysäköintihallissa ja pääsy hissillä kaikista rapuista myös pysäköintihalliin yhdistyvät näköalaan kaupungin ylitse. Lisäksi keskustan kulttuuririennot, huvit ja palvelut ovat käden ulottuvilla, mikä nostaa H.A.B:n tavanomaisen asumisen yläpuolelle. Täällä on hyvä seurustella ja viihtyä.

RÄÄTÄLÖITYÄ JA
YKSILÖLLISTÄ ASUMISTA

Pyrimme tuottamaan räätälöityjä asuntoja, joissa kaupungin historiallinen ilmapiiri yhdistyy moderneihin puitteisiin. H.A.B. on loistoesimerkki jännittävästä arkkitehtuurista, joka muodostaa Pietarsaaren rakennushistoriaan luonnollisen uuden vaiheen. H.A.B.-kortteli edustaa modernia ja kiehtovaa asumismuotoa, jossa ajanmukaisten kauppojen ja houkuttelevien asuntojen yhdistelmä piristää ja tiivistää kaupungin ydinkeskustaa. Asuntokorttelissa on 27 omistusasuntoa, jotka käsittävät 2–5 huonetta ja keittiön. Asunnot sijaitsevat kerroksissa 2–4 miellyttävän etäisyyden päässä torista ja kävelykadun humusta. Useimmissa asunnoissa on tilava lasitettu parveke tai terassi. Toteuta unelmasi laadukkaalla asunnolla, jonka pohjaratkaisuun voit itse vaikuttaa.

TIESITKÖ, ETTÄ KREIVITÄR EBBA BRAHE JA KUNINGATAR KRISTIINA PERUSTIVAT PIETARSAAREN?

KORTTELI JA YDINKESKUSTA

Asunnon läheisyydessä on paljon kahviloita, ravintoloita ja kulttuuritapahtumia. Koko kaupungin eläväinen ydinkeskusta liikkeineen, toreineen ja kävelykatuineen on käytettävissäsi. Rauha laskeutuu, kun saavut kotiisi. Lisäksi asunnosta käsin voi ihailla kulttuurihistorialtaan ja arkkitehtuuriltaan erityislaatuista kaupunkia. Asuintalosi muodostaa kaupungin keskustaan uuden rakennushistoriallisen kerroksen. Etelänummen kortteli empire-rakennuksineen sijaitsee vain kivenheiton päässä. Kvarnbackenin jugend-korttelissa näkyy aikakauden selkeän leiman lisäksi vaikutteita 20-luvun klassismista. Kun tähän lisätään 1940- ja 1950-lukujen modernismia, päästään Isokadun pohjoispäässä sijaitseviin ”Kivikaupungin” rapattuihin kivitaloihin. Torin toisella laidalla ovat kaupungintalo, Runebergin puisto ja uusittu Campus Allegro. Aivan jalkojesi juuressa on palanen kulttuurin ja arkkitehtuurin historiaa.